Ouders over Smit vertrouwde kraamzorg

Wil je je ervaring over Smit vertrouwde Kraamzorg delen? Stuur mij een berichtje via ‘Ervaring plaatsen’.

Sam

Met veel plezier en dankbaarheid kijk ik terug op mijn kraamweek,
Sylvia is een hele harde werker en heeft ontzettend veel ervaring. Met zoveel liefde voor haar werk en de mensen is zij de beste kraamverzorgende die je kunt hebben. Dankzij haar heb ik kunnen genieten van een heerlijke week waarin de borstvoeding heel goed op gang kwam en ik ontzettend veel heb mogen leren. Door haar ondersteuning kon ik na de kraamweek met veel kennis en vertrouwen de nieuwe fase in gaan. Ook de nazorg en de mogelijkheid om altijd vragen te kunnen en mogen stellen vind ik ontzettend fijn. Ik ben heel blij dat Sylvia bij mij wilde komen! Ik had mij niet beter kunnen wensen.
Veel liefs Stefanie en Sam

Stefanie
Schagen 18 januari 2023

Pip

Lieve en zorgzame kraamhulp!

Wat hebben wij onwijs genoten van de kraamweek!
M’n borstvoeding ging goed en ik voelde me de eerste dagen zo goed!!
Na 4 dagen werd ik snachts wakker met koorts
Met de verloskundige overlegd en m’n urine in moeten leveren daaruit bleek dat ik blaasontsteking had. Maar met de hulp van sylvia voelde ik me heel snel weer goed. Lekker wat extra slaap. En sylvia wat extra deed met me dochter van 4!!

Je bent een topper!!!

Pieter & Milou, grote zus Lise
Warmenhuizen, Oktober

Dean

Sylvia is echt een verzorgende en daar houdt ze van, dat voel je gewoon. Ook heeft ze handige tips en trucs, maar allemaal alleen als jij dat wilt. Ze is vriendelijk, zelfstandig, zeer flexibel, altijd opgewekt en zet graag een stapje extra. Echt een topper!
Sylvia kraamde vier jaar geleden bij de geboorte van mijn dochter. Destijds was ik in het ziekenhuis bevallen en had geen leuke start. Daar heeft Sylvia bij thuiskomst verandering in gebracht. Zij heeft alle zeilen bijgezet om mij alsnog van mijn kraamtijd te laten genieten. Ook hebben we zelfs ( tussen de naweeën door dat 4 dagen duurde en ondanks mijn slapeloosheid ) alsnog mijn borstvoeding op gang weten te krijgen omdat ik dat zo graag wilde en het is ons gelukt! Ik zeg ons want zonder haar was het me niet gelukt, dat weet ik zeker.

Bij mijn volgende zwangerschap wist ik één ding zeker: Ik wil Sylvia weer als kraamverzorgende. Onlangs, 18 maart 2021 ben ik deze keer thuis bevallen, van Dean, waarbij zij er gelukkig bij kon zijn. Door de snelle bevalling kampte ik wederom met veel naweeën en slapeloosheid. Sylvia heeft zo goed voor mij en Dean gezorgd. Daar hoefde ik me totaal niet druk om te maken. Ook Pepijn, mijn partner en mijn dochter Luna werden zelfs tussendoor nog even in de watten gelegd. Ik kon mij volledig focussen op mijn herstel en de borstvoeding. Zij is zo lief voor mij geweest: Een luisterend oor bij de kraamtranen. Een knuffel als ik die nodig had, zelfs een massage om mij rustig te krijgen voor het slapen is haar niet teveel. Na de kraamtijd komt ze ook nog even langs om te kijken hoe het gaat en om even te wegen omdat ik dat wilde. Nogmaals: Sylvia is gewoon een topper!

Ouders van Dean
21 maart 2021