Ik ben Sylvia Smit

Smit vertrouwde kraamzorg

Mijn naam is Sylvia Smit. Van jongs af aan wilde ik al kraamverzorgster worden en zodra de mogelijkheid zich voordeed heb ik de opleiding gevolgd. Nadat ik het diploma had behaald ben ik met veel plezier in de kraamzorg begonnen, en nog steeds volg ik mijn roeping met veel enthousiasme.

Elk kraambed is uniek en het is iedere keer weer fantastisch om dat van dichtbij mee te mogen maken. Daarom ben ik met onderbreking voor mijn eigen gezin en enkele jaren ander ondernemerschap altijd als kraamverzorgende actief geweest.

Scholing

Regelmatig volg ik de scholingen en bijscholingen voor geboortezorg, zoals EHBO, acute verloskunde en juiste borstvoeding begeleiding via het KCKZ, Kenniscentrum Kraamzorg, waarbij ik ook aangesloten ben. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in natuurlijke producten en voeding en heb ik een natuur geneeskundige opleiding gedaan.