Sylvia is echt een verzorgende en daar houdt ze van, dat voel je gewoon. Ook heeft ze handige tips en trucs, maar allemaal alleen als jij dat wilt. Ze is vriendelijk, zelfstandig, zeer flexibel, altijd opgewekt en zet graag een stapje extra. Echt een topper!
Sylvia kraamde vier jaar geleden bij de geboorte van mijn dochter. Destijds was ik in het ziekenhuis bevallen en had geen leuke start. Daar heeft Sylvia bij thuiskomst verandering in gebracht. Zij heeft alle zeilen bijgezet om mij alsnog van mijn kraamtijd te laten genieten. Ook hebben we zelfs ( tussen de naweeën door dat 4 dagen duurde en ondanks mijn slapeloosheid ) alsnog mijn borstvoeding op gang weten te krijgen omdat ik dat zo graag wilde en het is ons gelukt! Ik zeg ons want zonder haar was het me niet gelukt, dat weet ik zeker.

Bij mijn volgende zwangerschap wist ik één ding zeker: Ik wil Sylvia weer als kraamverzorgende. Onlangs, 18 maart 2021 ben ik deze keer thuis bevallen, van Dean, waarbij zij er gelukkig bij kon zijn. Door de snelle bevalling kampte ik wederom met veel naweeën en slapeloosheid. Sylvia heeft zo goed voor mij en Dean gezorgd. Daar hoefde ik me totaal niet druk om te maken. Ook Pepijn, mijn partner en mijn dochter Luna werden zelfs tussendoor nog even in de watten gelegd. Ik kon mij volledig focussen op mijn herstel en de borstvoeding. Zij is zo lief voor mij geweest: Een luisterend oor bij de kraamtranen. Een knuffel als ik die nodig had, zelfs een massage om mij rustig te krijgen voor het slapen is haar niet teveel. Na de kraamtijd komt ze ook nog even langs om te kijken hoe het gaat en om even te wegen omdat ik dat wilde. Nogmaals: Sylvia is gewoon een topper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Name *